Produkt dnia
Tabletki solne TABSOL • 1000kg
Tabletki solne TABSOL • 1000kg
1 000,00 zł 813,01 zł
szt.
Sól kamienna drogowa • 1000kg
Sól kamienna drogowa • 1000kg
495,00 zł 402,44 zł
szt.
Siarczan magnezu siedmiowodny, sól Epsom • 5kg
Siarczan magnezu siedmiowodny, sól Epsom • 5kg
19,99 zł 18,99 zł 16,25 zł 15,44 zł
szt.
Sól z Morza Martwego 100% naturalna 5kg
Sól z Morza Martwego 100% naturalna 5kg
42,99 zł 36,99 zł 34,95 zł 30,07 zł
szt.
Siarczan magnezu siedmiowodny farmaceutyczny, Sól Epsom • 1kg
Siarczan magnezu siedmiowodny farmaceutyczny, Sól Epsom • 1kg
11,99 zł 6,99 zł 9,75 zł 5,68 zł
szt.
Askorbinian sodu spożywczy, witamina C E301 • 1 kg
Askorbinian sodu spożywczy, witamina C E301 • 1 kg
76,99 zł 39,99 zł 62,59 zł 32,51 zł
szt.
Olej z czarnuszki Sativa  • 500 ml
Olej z czarnuszki Sativa • 500 ml
56,99 zł 54,28 zł
szt.
Polityka prywatności

 

Zebrane w procesie rejestracji dane klientów służą wyłącznie do realizacji zamówień, a także do prezentacji oferty handlowej firmy sklepu www.tabsol.com.pl. Dane te nie są i nigdy nie będą udostępniane osobom trzecim. Dane te będą przetwarzane zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 833).

 
Klient ma prawo do wglądu, modyfikacji i usunięcia swoich danych z bazy Sklepu. W przypadku rezygnacji z bycia zarejestrowanym Klientem sklepu tabsol.com.pl, wszystkie dane klienta zostają wykasowane z naszego systemu.
 
Informacje wynikające z RODO
 
Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz. U.2016 poz. 922) oraz Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE.

Administratorem Twoich danych osobowych, jest F.H. TAB-SOL z siedzibą w Straszęcin 297, 39-218 Straszęcin operator sklepu internetowego dostępnego pod adresem: www.tabsol.pl.

Skontaktuj się, żeby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu Twoich danych osobowych.
Dane kontaktowe: 14 682 84 19
adres e-mail: tabsol@tabsol.com.pl
adres pocztowy: Straszęcin 297, 39-218 Straszęcin

Informacje które przetwarzamy otrzymaliśmy od Ciebie podczas korzystania z formularza kontaktowego, zakładania konta, a także później, w związku z transakcjami dokonywanymi przez Ciebie w Tabsol.

Przetwarzamy Twoje dane osobowe na cele związane z realizacją zamówienia.
Po uzyskaniu dodatkowej zgody przetwarzamy dane osobowe w celu przesyłania oferty handlowej drogą e-mailową w formie newslettera.
Po uzyskaniu dodatkowej zgody przetwarzamy dane  osobowe w celu przeprowadzenia badania opinii o poziomie zadowolenia z zakupu dokonanego w sklepie internetowym.

Podanie danych osobowych jest dobrowolne ,a nie podanie danych osobowych będzie skutkowało niemożliwością realizacji zamówienia.

Posiadasz prawa dostępu do treści swoich danych (art.15 RODO) oraz prawo ich sprostowania (art.16 RODO)  usunięcia (art.17 RODO),ograniczenia przetwarzani(art.18 RODO), prawo do przenoszenia danych (art.20 RODO) ,prawo wniesienia sprzeciwu (art.21 RODO), prawo do bycia zapomnianym (art.17 RODO) ,prawo  do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania.

W tym celu proszę wysłać mail na adres: tabsol@tabsol.com.pl.

Panu/Pani przysługuje prawo wniesienia skargi do GIODO/UODO gdy uzna Pan/Pani, iż przetwarzanie danych osobowych Pana/Pani dotyczących, narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

Dane mogą być ujawniane odbiorcom na mocy przepisów prawa oraz na podstawie umowy powierzenia danych a w innych przypadkach tylko odbiorcom za wyraźna zgodą osoby, której dane dotyczą.

Zebrane dane będą przechowywane do: czasu trwania współpracy - realizacji zamówienia, złożenia reklamacji, zwrotu lub do odwołania zgody osoby, której dane dotyczą na przetwarzanie danych jej dotyczących.
W każdym czasie można cofnąć zgodę, kontaktując się na podany adres e-mail: tabsol@tabsol.com.pl.

Dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej.
Zaloguj się
Zapomniałeś hasła? Zarejestruj się
Promocje
Tabletki solne TABSOL • 500kg
Tabletki solne TABSOL • 500kg
499,00 zł 465,00 zł 405,69 zł 378,05 zł
Kwas, kwasek cytrynowy • 25kg
Kwas, kwasek cytrynowy • 25kg
179,00 zł 154,99 zł 145,53 zł 126,01 zł
szt.
Kwas, kwasek cytrynowy • 5kg
Kwas, kwasek cytrynowy • 5kg
38,99 zł 36,99 zł 31,70 zł 30,07 zł
szt.
Tabletki tlenowe do basenu (200g) • 1kg
Tabletki tlenowe do basenu (200g) • 1kg
52,99 zł 44,99 zł 49,06 zł 41,66 zł
szt.
Tabletki do basenu chlorowe (20g) • 1kg + pływak
Tabletki do basenu chlorowe (20g) • 1kg + pływak
49,99 zł 43,99 zł 40,64 zł 35,76 zł
szt.
Tabletki do basenu chlorowe (200g) • 1kg + pływak
Tabletki do basenu chlorowe (200g) • 1kg + pływak
63,99 zł 54,99 zł 52,02 zł 44,71 zł
szt.
Pływak do basenu, dozownik mały • tabletki 20g
Pływak do basenu, dozownik mały • tabletki 20g
15,99 zł 13,99 zł 13,00 zł 11,37 zł
szt.
Pływak do basenu, dozownik duży XXL • tabletki 200g
Pływak do basenu, dozownik duży XXL • tabletki 200g
29,99 zł 24,99 zł 24,38 zł 20,32 zł
szt.
Aquablanc O2 granulat tlenowy do basenu  • 1kg
Aquablanc O2 granulat tlenowy do basenu • 1kg
35,99 zł 28,99 zł 33,32 zł 26,84 zł
szt.
Aquablanc A płyn tlenowy do basenu  • 1kg
Aquablanc A płyn tlenowy do basenu • 1kg
35,99 zł 27,49 zł 33,32 zł 25,45 zł
szt.
Chemochlor CH granulat, do basenu • 1kg
Chemochlor CH granulat, do basenu • 1kg
33,99 zł 28,99 zł 31,47 zł 26,84 zł
szt.
Tabletki tlenowe do basenu (20g) • 1kg
Tabletki tlenowe do basenu (20g) • 1kg
52,99 zł 44,99 zł 49,06 zł 41,66 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl