Produkt dnia
Tabletki solne TABSOL • 1000kg - PROMOCJA !!!
Tabletki solne TABSOL • 1000kg - PROMOCJA !!!
1 290,00 zł 1 048,78 zł
Tabletki solne CIECH 1000kg - Promocja do 30.09.2022 !!!
Tabletki solne CIECH 1000kg - Promocja do 30.09.2022 !!!
1 499,00 zł 1 218,70 zł
szt.
Sól kamienna drogowa 1000kg
Sól kamienna drogowa 1000kg
1 180,00 zł 959,35 zł
szt.
Chlorek magnezu techniczny płatki 1000kg
Chlorek magnezu techniczny płatki 1000kg
2 550,00 zł 2 073,17 zł
szt.
Siarczan magnezu siedmiowodny, sól Epsom • 5kg
Siarczan magnezu siedmiowodny, sól Epsom • 5kg
28,99 zł 23,57 zł
szt.
Sól z Morza Martwego 100% naturalna 5kg
Sól z Morza Martwego 100% naturalna 5kg
35,99 zł 29,26 zł
szt.
Siarczan żelaza siedmiowodny antymech do trawnika • 5kg
Siarczan żelaza siedmiowodny antymech do trawnika • 5kg
23,99 zł 19,50 zł
Tabletki solne SOLINO  1000kg - PROMOCJA !!!
Tabletki solne SOLINO 1000kg - PROMOCJA !!!
1 230,00 zł 1 000,00 zł
Olej z czarnuszki Sativa  • 500 ml
Olej z czarnuszki Sativa • 500 ml
79,90 zł 79,90 zł
szt.
Sól kamienna drogowa BigBag 1000kg 1 Tona Kłodawa
Sól kamienna drogowa BigBag 1000kg 1 Tona Kłodawa
1 090,00 zł 886,18 zł
szt.
Polityka prywatności

 

Zebrane w procesie rejestracji dane klientów służą wyłącznie do realizacji zamówień, a także do prezentacji oferty handlowej firmy sklepu www.tabsol.com.pl. Dane te nie są i nigdy nie będą udostępniane osobom trzecim.

 
Klient ma prawo do wglądu, modyfikacji i usunięcia swoich danych z bazy Sklepu. W przypadku rezygnacji z bycia zarejestrowanym Klientem sklepu tabsol.com.pl, wszystkie dane klienta zostają wykasowane z naszego systemu.
 
Informacje wynikające z RODO

Administratorem Twoich danych osobowych, jest Firma Handlowa TAB-SOL Łukasz Cieślak z siedzibą w Straszęcin 297, 39-218 Straszęcin, NIP 8722129457, REGON 691678072 operator sklepu internetowego dostępnego pod adresem: www.tabsol.pl.

Skontaktuj się, żeby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu Twoich danych osobowych.
Dane kontaktowe: 14 682 84 19
adres e-mail: tabsol@tabsol.com.pl
adres pocztowy: Straszęcin 297, 39-218 Straszęcin

Informacje które przetwarzamy otrzymaliśmy od Ciebie podczas korzystania z formularza kontaktowego, zakładania konta, a także później, w związku z transakcjami dokonywanymi przez Ciebie w Tabsol.

Przetwarzamy Twoje dane osobowe na cele związane z realizacją zamówienia.
Po uzyskaniu dodatkowej zgody przetwarzamy dane osobowe w celu przesyłania oferty handlowej drogą e-mailową w formie newslettera.
Po uzyskaniu dodatkowej zgody przetwarzamy dane  osobowe w celu przeprowadzenia badania opinii o poziomie zadowolenia z zakupu dokonanego w sklepie internetowym.

Podanie danych osobowych jest dobrowolne ,a nie podanie danych osobowych będzie skutkowało niemożliwością realizacji zamówienia.

Posiadasz prawa dostępu do treści swoich danych (art.15 RODO) oraz prawo ich sprostowania (art.16 RODO)  usunięcia (art.17 RODO),ograniczenia przetwarzani(art.18 RODO), prawo do przenoszenia danych (art.20 RODO) ,prawo wniesienia sprzeciwu (art.21 RODO), prawo do bycia zapomnianym (art.17 RODO) ,prawo  do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania.

W tym celu proszę wysłać mail na adres: tabsol@tabsol.com.pl.

Panu/Pani przysługuje prawo wniesienia skargi do GIODO/UODO gdy uzna Pan/Pani, iż przetwarzanie danych osobowych Pana/Pani dotyczących, narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

Dane mogą być ujawniane odbiorcom na mocy przepisów prawa oraz na podstawie umowy powierzenia danych a w innych przypadkach tylko odbiorcom za wyraźna zgodą osoby, której dane dotyczą.

Zebrane dane będą przechowywane do: czasu trwania współpracy - realizacji zamówienia, złożenia reklamacji, zwrotu lub do odwołania zgody osoby, której dane dotyczą na przetwarzanie danych jej dotyczących.
W każdym czasie można cofnąć zgodę, kontaktując się na podany adres e-mail: tabsol@tabsol.com.pl.

Dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej.
Zaloguj się
Zapomniałeś hasła? Zarejestruj się
Nowości
Pieprz czarny mielony 100g  XL
Pieprz czarny mielony 100g XL
8,99 zł 8,32 zł
szt.
Pieprz czarny ziarnisty 150g  XL
Pieprz czarny ziarnisty 150g XL
10,99 zł 10,18 zł
szt.
Finish All-in-1 żel do zmywarki Zero 0% XL 900ml
Finish All-in-1 żel do zmywarki Zero 0% XL 900ml
36,90 zł 30,00 zł
szt.
Polski Cukier biały 25kg do wypieków, wina, bimbru
Polski Cukier biały 25kg do wypieków, wina, bimbru
156,00 zł 144,44 zł
szt.
Tabletki do zmywarki Yes Platinum  ALL in ONE • 70szt
Tabletki do zmywarki Yes Platinum ALL in ONE • 70szt
56,99 zł 46,33 zł
szt.
Rosea Foam różowa piana aktywna HIT • 20l
Rosea Foam różowa piana aktywna HIT • 20l
435,00 zł 353,66 zł
szt.
Tabletki solne CIECH • 10kg
Tabletki solne CIECH • 10kg
33,99 zł 27,63 zł
szt.
Żel do mycia Palmolive damski orchidea 500ml
Żel do mycia Palmolive damski orchidea 500ml
11,99 zł 9,75 zł
szt.
Sól Kłodawska Kamienna niejodowana biała drobna • 1kg
Sól Kłodawska Kamienna niejodowana biała drobna • 1kg
4,49 zł 3,65 zł
Kosz prezentowy, herbata, czekolada, konfitura
Kosz prezentowy, herbata, czekolada, konfitura
49,00 zł 39,84 zł
szt.
Sól kamienna drogowa BigBag 1000kg 1 Tona Kłodawa
Sól kamienna drogowa BigBag 1000kg 1 Tona Kłodawa
1 090,00 zł 886,18 zł
szt.
Soda oczyszczona E500ii bez antyzbrylacza 1000kg
Soda oczyszczona E500ii bez antyzbrylacza 1000kg
4 428,00 zł 3 600,00 zł
szt.
Promocje
Kwas, kwasek cytrynowy spożywczy E330 • 1kg
Kwas, kwasek cytrynowy spożywczy E330 • 1kg
32,99 zł 25,99 zł 26,82 zł 21,13 zł
szt.
Siarczan magnezu siedmiowodny, sól Epsom • worek 25kg
Siarczan magnezu siedmiowodny, sól Epsom • worek 25kg
119,00 zł 113,00 zł 96,75 zł 91,87 zł
szt.
Bateria trójdrożna Puricom Forum - kran trójdrożny
Bateria trójdrożna Puricom Forum - kran trójdrożny
455,00 zł 409,00 zł 369,92 zł 332,52 zł
szt.
Kwas, kwasek cytrynowy spożywczy E330 • 5kg
Kwas, kwasek cytrynowy spożywczy E330 • 5kg
149,00 zł 109,00 zł 121,14 zł 88,62 zł
szt.
ASeptic GEL żel do dezynfekcji rąk • 500 ml
ASeptic GEL żel do dezynfekcji rąk • 500 ml
29,90 zł 25,99 zł 27,69 zł 24,06 zł
szt.
Siarczan magnezu siedmiowodny ch.cz., Sól Epsom • 5kg
Siarczan magnezu siedmiowodny ch.cz., Sól Epsom • 5kg
44,99 zł 34,99 zł 36,58 zł 28,45 zł
szt.
Dryer QR500 do myjni ProElite • 1l
Dryer QR500 do myjni ProElite • 1l
33,75 zł 25,99 zł 27,44 zł 21,13 zł
szt.
Pellet drewniany OLCZYK workowany • 240 kg
Pellet drewniany OLCZYK workowany • 240 kg
255,00 zł 239,00 zł 207,32 zł 194,31 zł
Sól z Morza Martwego 100% naturalna • 25kg worek
Sól z Morza Martwego 100% naturalna • 25kg worek
159,50 zł 145,00 zł 129,67 zł 117,89 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl