Produkt dnia
Tabletki solne TABSOL • 1000kg
Tabletki solne TABSOL • 1000kg
859,00 zł 790,00 zł 698,37 zł 642,28 zł
szt.
Siarczan magnezu siedmiowodny, sól Epsom • 5kg
Siarczan magnezu siedmiowodny, sól Epsom • 5kg
19,99 zł 16,99 zł 16,25 zł 13,81 zł
szt.
Sól z Morza Martwego 100% naturalna 5kg
Sól z Morza Martwego 100% naturalna 5kg
42,99 zł 36,99 zł 34,95 zł 30,07 zł
szt.
Tabletki solne SOLINO • 1000kg
Tabletki solne SOLINO • 1000kg
899,00 zł 730,89 zł
szt.
Askorbinian sodu spożywczy, witamina C E301 • 1 kg
Askorbinian sodu spożywczy, witamina C E301 • 1 kg
76,99 zł 59,99 zł 62,59 zł 48,77 zł
szt.
Nawóz siarkowo-wapniowy AgroSulCa • 15kg
Nawóz siarkowo-wapniowy AgroSulCa • 15kg
39,99 zł 32,51 zł
szt.
Sól z Morza Martwego 100% naturalna • 20kg wiaderko
Sól z Morza Martwego 100% naturalna • 20kg wiaderko
159,99 zł 130,07 zł
szt.
Polityka prywatności

 

Zebrane w procesie rejestracji dane klientów służą wyłącznie do realizacji zamówień, a także do prezentacji oferty handlowej firmy sklepu www.tabsol.com.pl. Dane te nie są i nigdy nie będą udostępniane osobom trzecim. Dane te będą przetwarzane zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 833).

 
Klient ma prawo do wglądu, modyfikacji i usunięcia swoich danych z bazy Sklepu. W przypadku rezygnacji z bycia zarejestrowanym Klientem sklepu tabsol.com.pl, wszystkie dane klienta zostają wykasowane z naszego systemu.
 
Informacje wynikające z RODO
 
Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz. U.2016 poz. 922) oraz Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE.

Administratorem Twoich danych osobowych, jest F.H Tabsol z siedzibą w Straszęcin 297 39-218 Straszęcin operator sklepu internetowego dostępnego pod adresem: www.tabsol.pl.

Skontaktuj się, żeby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu Twoich danych osobowych.
Dane kontaktowe:
adres e-mail: (podać adres email),
adres pocztowy: Straszęcin 297 39-218 Straszęcin

Informacje które przetwarzamy otrzymaliśmy od Ciebie podczas korzystania z formularza kontaktowego, zakładania konta, a także później, w związku z transakcjami dokonywanymi przez Ciebie w Tabsol.

Przetwarzamy Twoje dane osobowe na cele związane z realizacją zamówienia.
Po uzyskaniu dodatkowej zgody przetwarzamy dane osobowe w celu przesyłania oferty handlowej drogą e-mailową w formie newslettera.
Po uzyskaniu dodatkowej zgody przetwarzamy dane  osobowe w celu przeprowadzenia badania opinii o poziomie zadowolenia z zakupu dokonanego w sklepie internetowym.

Podanie danych osobowych jest dobrowolne ,a nie podanie danych osobowych będzie skutkowało niemożliwością realizacji zamówienia.

Posiadasz prawa dostępu do treści swoich danych (art.15 RODO) oraz prawo ich sprostowania (art.16 RODO)  usunięcia (art.17 RODO),ograniczenia przetwarzani(art.18 RODO), prawo do przenoszenia danych (art.20 RODO) ,prawo wniesienia sprzeciwu (art.21 RODO), prawo do bycia zapomnianym (art.17 RODO) ,prawo  do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania.

W tym celu proszę wysłać mail na adres: tabsol@tabsol.com.pl.

Panu/Pani przysługuje prawo wniesienia skargi do GIODO/UODO gdy uzna Pan/Pani, iż przetwarzanie danych osobowych Pana/Pani dotyczących, narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

Dane mogą być ujawniane odbiorcom na mocy przepisów prawa oraz na podstawie umowy powierzenia danych a w innych przypadkach tylko odbiorcom za wyraźna zgodą osoby, której dane dotyczą.

Zebrane dane będą przechowywane do: czasu trwania współpracy - realizacji zamówienia, złożenia reklamacji, zwrotu lub do odwołania zgody osoby, której dane dotyczą na przetwarzanie danych jej dotyczących.
W każdym czasie można cofnąć zgodę, kontaktując się na podany adres e-mail: tabsol@tabsol.com.pl.

Dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej.
Zaloguj się
Zapomniałeś hasła? Zarejestruj się
Nowości
Płatki mydlane hipoalergiczne • 1kg
Płatki mydlane hipoalergiczne • 1kg
25,99 zł 21,13 zł
szt.
ASeptic Pro uniwersalny płyn do dezynfekcji • 5l
ASeptic Pro uniwersalny płyn do dezynfekcji • 5l
109,00 zł 79,99 zł 100,93 zł 74,06 zł
szt.
ASeptic GEL żel do dezynfekcji rąk • 500 ml
ASeptic GEL żel do dezynfekcji rąk • 500 ml
29,90 zł 23,99 zł 27,69 zł 22,21 zł
szt.
ASeptic Pro uniwersalny płyn do dezynfekcji • 750 ml
ASeptic Pro uniwersalny płyn do dezynfekcji • 750 ml
29,90 zł 23,99 zł 27,69 zł 22,21 zł
szt.
Siarczan magnezu, sól Epsom • 15kg
Siarczan magnezu, sól Epsom • 15kg
41,99 zł 34,14 zł
szt.
Mix soli mineralnych w tabletkach • 500g
Mix soli mineralnych w tabletkach • 500g
19,99 zł 16,25 zł
szt.
Siarczan magnezu, sól Epsom • 500g
Siarczan magnezu, sól Epsom • 500g
13,99 zł 11,37 zł
szt.
Promocje
Tabletki solne TABSOL • 250kg
Tabletki solne TABSOL • 250kg
259,00 zł 239,00 zł 210,57 zł 194,31 zł
Tabletki solne TABSOL • 500kg
Tabletki solne TABSOL • 500kg
459,00 zł 429,00 zł 373,17 zł 348,78 zł
Tabletki solne TABSOL • 1000kg
Tabletki solne TABSOL • 1000kg
859,00 zł 790,00 zł 698,37 zł 642,28 zł
szt.
Active Foam do myjni ProElite • 1l
Active Foam do myjni ProElite • 1l
13,90 zł 10,90 zł 11,30 zł 8,86 zł
Sól Himalajska drobnoziarnista 20kg
Sól Himalajska drobnoziarnista 20kg
105,99 zł 85,00 zł 86,17 zł 69,11 zł
szt.
ASeptic Pro uniwersalny płyn do dezynfekcji • 5l
ASeptic Pro uniwersalny płyn do dezynfekcji • 5l
109,00 zł 79,99 zł 100,93 zł 74,06 zł
szt.
Pellet iglasty OLCZYK workowany • 990 kg
Pellet iglasty OLCZYK workowany • 990 kg
1 010,00 zł 940,00 zł 821,14 zł 764,23 zł
szt.
Soda kaustyczna, wodorotlenek sodu granulki • 25kg
Soda kaustyczna, wodorotlenek sodu granulki • 25kg
169,00 zł 142,99 zł 137,40 zł 116,25 zł
szt.
ASeptic GEL żel do dezynfekcji rąk • 500 ml
ASeptic GEL żel do dezynfekcji rąk • 500 ml
29,90 zł 23,99 zł 27,69 zł 22,21 zł
szt.
Di-cytrynian tri-magnezu, cytrynian magnezu czda 500g
Di-cytrynian tri-magnezu, cytrynian magnezu czda 500g
68,99 zł 49,99 zł 56,09 zł 40,64 zł
szt.
ASeptic Pro uniwersalny płyn do dezynfekcji • 750 ml
ASeptic Pro uniwersalny płyn do dezynfekcji • 750 ml
29,90 zł 23,99 zł 27,69 zł 22,21 zł
szt.
ASeptic GEL żel do dezynfekcji rąk • 5l
ASeptic GEL żel do dezynfekcji rąk • 5l
109,00 zł 79,99 zł 100,93 zł 74,06 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl