Produkt dnia
Tabletki solne TABSOL • 1000kg
Tabletki solne TABSOL • 1000kg
925,00 zł 825,00 zł 752,03 zł 670,73 zł
szt.
Sól kamienna drogowa • 1000kg
Sól kamienna drogowa • 1000kg
695,00 zł 589,00 zł 565,04 zł 478,86 zł
szt.
Chlorek magnezu techniczny płatki 1000kg
Chlorek magnezu techniczny płatki 1000kg
1 590,00 zł 1 292,68 zł
szt.
Chlorek wapnia Ciech płatki • 1000kg
Chlorek wapnia Ciech płatki • 1000kg
1 699,00 zł 1 381,30 zł
szt.
Siarczan magnezu siedmiowodny, sól Epsom • 5kg
Siarczan magnezu siedmiowodny, sól Epsom • 5kg
24,99 zł 20,32 zł
szt.
Sól z Morza Martwego 100% naturalna 5kg
Sól z Morza Martwego 100% naturalna 5kg
35,99 zł 29,26 zł
szt.
Olej z czarnuszki Sativa  • 500 ml
Olej z czarnuszki Sativa • 500 ml
56,99 zł 54,28 zł
szt.
Sól kamienna drogowa BigBag 1000kg 1 Tona gruboziarnista
Sól kamienna drogowa BigBag 1000kg 1 Tona gruboziarnista
575,00 zł 499,00 zł 467,48 zł 405,69 zł
szt.
Polityka prywatności

 

Zebrane w procesie rejestracji dane klientów służą wyłącznie do realizacji zamówień, a także do prezentacji oferty handlowej firmy sklepu www.tabsol.com.pl. Dane te nie są i nigdy nie będą udostępniane osobom trzecim.

 
Klient ma prawo do wglądu, modyfikacji i usunięcia swoich danych z bazy Sklepu. W przypadku rezygnacji z bycia zarejestrowanym Klientem sklepu tabsol.com.pl, wszystkie dane klienta zostają wykasowane z naszego systemu.
 
Informacje wynikające z RODO

Administratorem Twoich danych osobowych, jest Firma Handlowa TAB-SOL Łukasz Cieślak z siedzibą w Straszęcin 297, 39-218 Straszęcin, NIP 8722129457, REGON 691678072 operator sklepu internetowego dostępnego pod adresem: www.tabsol.pl.

Skontaktuj się, żeby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu Twoich danych osobowych.
Dane kontaktowe: 14 682 84 19
adres e-mail: tabsol@tabsol.com.pl
adres pocztowy: Straszęcin 297, 39-218 Straszęcin

Informacje które przetwarzamy otrzymaliśmy od Ciebie podczas korzystania z formularza kontaktowego, zakładania konta, a także później, w związku z transakcjami dokonywanymi przez Ciebie w Tabsol.

Przetwarzamy Twoje dane osobowe na cele związane z realizacją zamówienia.
Po uzyskaniu dodatkowej zgody przetwarzamy dane osobowe w celu przesyłania oferty handlowej drogą e-mailową w formie newslettera.
Po uzyskaniu dodatkowej zgody przetwarzamy dane  osobowe w celu przeprowadzenia badania opinii o poziomie zadowolenia z zakupu dokonanego w sklepie internetowym.

Podanie danych osobowych jest dobrowolne ,a nie podanie danych osobowych będzie skutkowało niemożliwością realizacji zamówienia.

Posiadasz prawa dostępu do treści swoich danych (art.15 RODO) oraz prawo ich sprostowania (art.16 RODO)  usunięcia (art.17 RODO),ograniczenia przetwarzani(art.18 RODO), prawo do przenoszenia danych (art.20 RODO) ,prawo wniesienia sprzeciwu (art.21 RODO), prawo do bycia zapomnianym (art.17 RODO) ,prawo  do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania.

W tym celu proszę wysłać mail na adres: tabsol@tabsol.com.pl.

Panu/Pani przysługuje prawo wniesienia skargi do GIODO/UODO gdy uzna Pan/Pani, iż przetwarzanie danych osobowych Pana/Pani dotyczących, narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

Dane mogą być ujawniane odbiorcom na mocy przepisów prawa oraz na podstawie umowy powierzenia danych a w innych przypadkach tylko odbiorcom za wyraźna zgodą osoby, której dane dotyczą.

Zebrane dane będą przechowywane do: czasu trwania współpracy - realizacji zamówienia, złożenia reklamacji, zwrotu lub do odwołania zgody osoby, której dane dotyczą na przetwarzanie danych jej dotyczących.
W każdym czasie można cofnąć zgodę, kontaktując się na podany adres e-mail: tabsol@tabsol.com.pl.

Dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej.
Zaloguj się
Zapomniałeś hasła? Zarejestruj się
Nowości
Promocje
Sól kamienna drogowa BigBag 1000kg 1 Tona gruboziarnista
Sól kamienna drogowa BigBag 1000kg 1 Tona gruboziarnista
575,00 zł 499,00 zł 467,48 zł 405,69 zł
szt.
Chlorek magnezu sześciowodny farmaceutyczny 1kg PRZECENA data ważności 5.2022
Chlorek magnezu sześciowodny farmaceutyczny 1kg PRZECENA data ważności 5.2022
19,99 zł 11,00 zł 16,25 zł 8,94 zł
szt.
Tabletki solne SOLINO • 1000kg
Tabletki solne SOLINO • 1000kg
920,00 zł 899,00 zł 747,97 zł 730,89 zł
szt.
Tabletki solne TABSOL • 1000kg
Tabletki solne TABSOL • 1000kg
925,00 zł 825,00 zł 752,03 zł 670,73 zł
szt.
Sól kamienna drogowa • 1000kg
Sól kamienna drogowa • 1000kg
695,00 zł 589,00 zł 565,04 zł 478,86 zł
szt.
Chlorek wapnia płatki BigBag TETRA 1000kg
Chlorek wapnia płatki BigBag TETRA 1000kg
1 550,00 zł 1 499,00 zł 1 260,16 zł 1 218,70 zł
szt.
Witamina C, Kwas L-Askorbinowy czda • 1kg
Witamina C, Kwas L-Askorbinowy czda • 1kg
65,99 zł 47,99 zł 53,65 zł 39,02 zł
szt.
Chlorek magnezu sześciowodny farmaceutyczny 4kg PRZECENA data ważności 5.2022
Chlorek magnezu sześciowodny farmaceutyczny 4kg PRZECENA data ważności 5.2022
64,99 zł 39,00 zł 52,84 zł 31,71 zł
szt.
Sól Himalajska drobnoziarnista 12,5kg
Sól Himalajska drobnoziarnista 12,5kg
69,99 zł 62,99 zł 56,90 zł 51,21 zł
szt.
Sól Himalajska gruboziarnista worek 25kg
Sól Himalajska gruboziarnista worek 25kg
107,99 zł 103,00 zł 87,80 zł 83,74 zł
szt.
Sól Himalajska gruboziarnista 12,5kg
Sól Himalajska gruboziarnista 12,5kg
69,99 zł 62,99 zł 56,90 zł 51,21 zł
szt.
Sól Himalajska gruboziarnista 20kg
Sól Himalajska gruboziarnista 20kg
105,99 zł 94,99 zł 86,17 zł 77,23 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl